Pretražite naš smještaj

O nama

Dobrodošli na WEB stranice HOSTIN-a!

HOSTIN d.o.o. je član INA Grupe za upravljanje turističkim kapacitetima. Raspolažemo s  preko 1.000 kreveta u 4 atraktivne destinacije na Jadranskoj obali. Godišnje ostvarujemo preko 60.000 noćenja od kojih je 60% stranih i 40% domaćih gostiju. Kontinuiranim ulaganjima u objekte i ponudu te stalnim usavršavanjem i razvojem naših djelatnika, nastojimo pružiti najbolju uslugu našim gostima i izgraditi prepoznatljiv brand. Sve veći broj naših zadovoljnih redovnih gostiju koji su prepoznali Hostin kao mjesto za dobar odmor, dokaz su kvalitete i poticaj za daljnji razvoj i ulaganje u naše objekte.

HOSTIN na hrvatskom turističkom tržištu kao zasebno trgovačko društvo posluje od 1997. godine.

Odmorite se u našem hotelu Flores Poreč, apartmanskom naselju i kampu Hostin u Tisnom kraj otoka Murtera, apartmanima Hostin, Duga Uvala kraj Pule ili se zaputite na Pag u apartmansko naselje Hostin Gajac.

Na ovim stranicama možete dobiti potpuni uvid u našu turističku ponudu (detaljne opise objekata, lokacije destinacija na karti Hrvatske, cijene usluga, posebne pakete odmora, kontakte) te putem on-line obrasca izvršiti rezervaciju i uplatu smještaja.

Zahvaljujemo što ste nas posjetili na ovim stranicama, i nadamo se da će upravo destinacije HOSTIN-a biti odabrano mjesto Vašeg budućeg odmora. Naše ljubazno osoblje biti će Vam na usluzi, i pružiti sve kako bi Vaš odmor bio ugodan i nezaboravan.

Zahvaljujemo na interesu.

Dobrodošli!