Pretražite naš smještaj
Apartmani HOSTIN smješteni su u okruženju mediteranskog raslinja u neposrednoj blizini brojnih zabavnih, gastronomski i športsko-rekreacijskih sadržaja turističkog naselja Duga Uvala. Blizina Pule i dobra prometna povezanost s ostalim turističkim središtima (Poreč, Rijeka, Opatija i tunel Učka), čini turističku ponudu ovoga kraja dostupnom svakom gostu koji je odlučio provesti odmor u našim apartmanima.
  
Apartmani Hostin nalaze se u mirnom kraju udaljeni svega 150 metara od mora, raspoređeni u dva objekta, Roža i Garoful.
Objekt Roža koji je kategoriziran s tri zvjezdice prvi je u nizu do mora, te nudi klimatizirane apartmane - jednosobni apartmani tipa studio sa 3 i 4 postelje te  dvosobne apartmane sa 5 postelja.
U istom nizu, objekt Garoful kategoriziran s tri zvjezdice nudi povoljnije apartmane tipa studio sa 3 i galerijske apartmane za 4 osobe. Svi apartmani su klimatizirani, opremljeni su SAT-TV, kuhinjom potpuno opremljenom potrebnim priborom, hladnjakom, električnom pločom za kuhanje i blagovaonskom garniturom te kupaonicom s tuš kabinom.

Svi apartmani imaju natkrivenu terasu s koje se pogled pruža direktno na more, a na njoj se nalazi sjedeća garnitura na kojoj se gosti mogu odmarati i uživati u poznatim zalascima sunca. U blizini apartmana nalazi se mnoštvo zabavnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja gdje gosti mogu uživati u sportovima na vodi, mini golfu, ribarenju, tenisu, nogometu, stolnom tenisu i košarci. Duga Uvala, najljepša je od četiri uvale zaljeva Vinjole, stjenovitih je obala te nudi mnoštvo mirnih mjesta za nesmetano kupanje i sunčanje. Svojim dnom blagog pada gdje dubina ne prelazi 1,5 metara čak 100 m od obale pogodna je za malu djecu i neplivače.U dnu uvale nalazi se dugačka prirodna plaža od pijeska i sitnog šljunka.