HR

HOSTIN d.o.o.

Barčićeva 9, 10000 Zagreb
Croatia

Prodaja:
T1. ++385 1 4592261
T2. ++385 1 4592935
F. ++385 1 4593132
E. booking@hostin.hr

Marketing:
T1. ++385 1 4592946
F. ++385 1 4593132
E. marketing@hostin.hr

 

Pravi izbor za nezaboravni odmor

Na najljepšim dijelovima Jadrana, uz najčišća mora smješteni su naši objekti za odmor: Hotel Flores u Poreču i Apartmanska naselja u Dugoj Uvali, Gajcu i Tisnom.
Za sve osobe koje žele miran odmor, čisto more, ljepotu prirode nudimo odmore u hotelskom ili apartmanskom smještaju.

Poreč je perjanica Istre: bogata ponuda kulturnih spomenika, autohtoni kulinarski doživljaji, bogatstvo sportskih i zabavnih sadržaja već godinama Poreč svrstavaju u sam vrh turističke ponude Jadrana. Hotel Flores**** smješten u neposrednoj blizini centra, u zelenom okruženju uz more, idealna je destinacija za sadržajan odmor.

Duga Uvala u Istri prepoznatljiva je po čistoći mora i bujnoj mediteranskoj vegetaciji. Blizina Pule, Rovinja, Labina i Nacionalnog parka Brijuni omogućavaju brojne izlete i čine odmor sadržajnijim. To je idealna obiteljska destinacija sa smještajem apartmanskog tipa **/***  koji nude prekrasan pogled na more i okolicu.

Gajac se smjestio na  sjeverozapadnom dijelu otoka Paga, u blizini grada Novalje i nadaleko poznate plaže Zrče. Za sve željne zabave i raznih muzičkih događanja ovo je top destinacija koja se teško opisuje, već se doživljava! Naši apartmani *** opremljeni vrtom i vlastitim roštiljem pružiti će Vam osjećaj odmora u vlastitoj kući na moru.

Gdje se otok Murter spaja s kopnom, smjestilo se Tisno, malo ribarsko mjesto. Šarm Tisnog nadaleko je poznat, kao i Tišnjansko kulturno-športsko lito. Brojni kulturno-zabavni sadržaji u opuštenoj atmosferi i dalmatinsku fjaku pružaju gostima idealan odmor za pamćenje. Naše apartmansko naselje Hostin Tisno nudi smještaj u apartmanima i kampu u okruženju maslina, smokava i mediteranskog raslinja s privatnom plažom za goste.

ODMORITE SE S HOSTINOM, ZASLUŽILI STE!