Pretražite naš smještaj
Hotel FLORES u Poreču nudi Vam mogućnost organizacije kongresa, seminara, team buildinga, radionica, treninga i sastanaka po povoljnim cijenama.

Za uspješnu organizaciju Vaših događanja na raspolaganju vam je velika kongresna dvorana sa 70 i sala za sastanke sa 20 sjedećih mjesta.

Kongresna dvorana u potpunosti  je opremljena vrhunskom tehnologijom -  projekcijsko platno, razglas, mikrofon, zvučnici, pojačala, laserski pokazivač, LCD projektor, te free relay Internet s 12 fiksnih priključaka za prijenosna računala i wireless  uređaj

Za manje poslovne susrete možemo vam ponuditi salu za sastanke sa 20 sjedećih mjesta.
 
U sklopu hotela nalazi se wellness zona u kojoj se nakon radnog dana možete opustiti u zatvorenom bazenu, whirlpoolu, sauni, turskoj kupelji, fitness studiju i beauty centru.

Atraktivan položaj hotela FLORES uz bogate sadržaje, visoki komfor smještaja i boravka, te domaća atmosfera, omogućit će vama, vašim zaposlenicima i poslovnim partnerima, nezaboravno iskustvo zbližavanja i jačanja tima izvan radnog prostora.

Smještaj grupa u sezoni na upit i po dogovoru. U cijenu uključeno piće dobrodošlice, korištenje bazena, whirlpoola i fitness studija. Na 25 osoba odobravamo 1 osobu gratis.

Svi zainteresirani za organizaciju događanja u hotelu FLORES ponudu mogu zatražiti  putem e-maila booking@hostin.hr