Pretražite naš smještaj
Hotel FLORES smješten je u mirnom, zelenom dijelu Poreča, tek nekoliko minuta ugodne šetnje od centra. Poreč je grad prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti za koji se zasluženo može reći da je najpoznatije ljetovalište hrvatskog Jadrana.

Hotel FLORES smješten na atraktivnom položaju te uz bogate sadržaje, visoki komfor smještaja i boravka, te domaću atmosferu, idealan je za obiteljski odmor ili poslovno zbližavanje. Do atraktivne plaže s hladovinom borova i šljunčanim plićakom za djecu svega je 30 metara.

Hotel FLORES ima tri kata na kojima se nalazi 39 komfornih soba do kojih se dolazi stepenicama ili panoramskim liftom. Sve sobe su klimatizirane, imaju prostranu kupaonicu, telefon, mini-bar, sef, SAT-TV i balkon. Hotel je u potpunosti grijan i klimatiziran te u vlastitom parku ima ograđeno parkiralište (parkiralište je uz doplatu).

Odlučite li se za obiteljski odmor, opuštanje u dvoje ili na organizaciju poslovnih događanja, na raspolaganju su vam osim ljubaznog osoblja i restoran, café bar, kavana s prostranom ugodnom terasom, kongresna dvorana, dvorana za sastanke i wellness zona.

U ugodnom ambijentu hotelskog restorana počastite se ribljim, mesnim, lokalnim i internacionalnim specijalitetima. U našoj wellness zoni uživajte u uslugama beauty centra, zatvorenom bazenu, whirpoolu, sauni, turskoj kupelji i fitness studiju. Kako biste uz vrhunski užitak ostvarili i uspješne poslovne dogovore za vas smo pripremili kompletno uređenu kongresnu dvorana sa 70 i salu za sastanke s 20 sjedećih mjesta.

Naša najveća nagrada i postignuće je ponovno vraćanje gostiju. Naši dragi gosti, iz godine u godinu, Hotel FLORES prepoznaju kao nezaobilazno mjesto za slavlje rođendana i obilježavanje svih važnijih obiteljskih i životnih događanja.

Poreč i porečka rivijera, zahvaljujući blagoj klimi, s više od 2300 sati sunca, izuzetnoj ljepoti prirode, blizini Limskog kanala i Brijuna, bogatstvu kulturne baštine i mnoštvu kulturnih događanja i sportsko-rekreacijskim mogućnostima, postali su elitna zona hrvatskog turizma.