Pretražite naš smještaj
Organizacija događanja

Apartmansko naselje i kamp Tisno zbog svoje atraktivne lokacije i brojnosti smještajnih kapaciteta idealno je za organizaciju raznih poslovnih, školskih i sportskih događanja.
 
Naselje je kompletno ograđeno, zaštićeno te ima vlastitu plažu. Moguć je smještaj velikih grupa ljudi, u 80 apartmana nalazi se gotovo 300 smještajnih kapaciteta, a na raspolaganju je također i 100 kamp mjesta. 
 
Ako tražite mjesto za organizaciju maturalaca za osnovnoškolce, a želite imati konstantan nadzor nad učenicima, Tisno je stvoren za Vas! Moguća je organizacija raznih sportskih događanja na našem igralištu za nogomet, rukomet i košarku, također imamo i stolove za ping pong,  minigolf te teren za odbojku na pijesku.

Bogat noćni život obližnjeg Murtera, Vodica, Šibenika i Zadra, te blizina Nacionalnih parkova učinit će Vaše poslovno, sportsko ili školsko događanje nezaboravnim, sadržajnim i aktivnim.

Na 25 osoba odobravamo 1 osobu gratis.

Svi zainteresirani za organizaciju događanja u Apartmanskom naselju i kampu Tisno ponudu mogu zatražiti  putem e-maila booking@hostin.hr, preko brojeva telefona 01/459-2261; 3090, 2946, 2935 ili mogu osobno doći u prostorije Hostina u Šubićevoj 29, Zagreb.