Pretražite naš smještaj
Apartmansko naselje i kamp HOSTIN Tisno smješteno je blizu otoka Murtera, 2,5 km od mjesta Tisno.
 
Provedite odmor u okruženju smokava, maslina, borove šume i mediteranskog raslinja.  Zatvorena pjeskovita plaža i čisto more osigurani su samo za goste naselja. U jedinstvenom sastavu ovoga naselja, koje je u potpunosti ograđeno i zaštićeno, nalazi se 80 apartmana i 100 kamp mjesta. Svi apartmani Tisno imaju zasebnu spavaću sobu s dva ili tri kreveta, SAT-TV, potpuno opremljenu kuhinju u kojoj se nalazi i pomoćni ležaj, kupaonu i veliku terasu s sjedećom garniturom. Na raspolaganju vam je i gril koji se nalazi ispred apartmana.
 
Autokamp Tisno je u potpunosti uređen i opremljen svim potrebnim sadržajima.
 
Apartmansko naselje raspolaže restoranom s velikom terasom na otvorenome, caffe-barom na plaži, trgovinom, TV-salonom, višenamjenskim igralištem (rukomet, nogomet), te  igralištima za minigolf i odbojku na pijesku. Također, raspolažemo i vlastitim natkrivenim parkirališnim prostorom.
 
Bogata ugostiteljska ponuda i noćni život obližnjeg Murtera, Vodica, Šibenika i Zadra, te blizina Nacionalnih parkova učinit će vaš obiteljski odmor ili poslovno, sportsko i školsko događanje nezaboravnim, sadržajnim i aktivnim.